sâmbătă, 23 august 2014

Singuratate
     Singuratatea oamenilor ... singuri ...
  Hmmm !!! Mda !!! Oamenii pot fi singuri in mii de feluri ... pot fi singuri intr-o relatie fiind, pot fi singuri traind intr-o comunitate, pot fi singuri traind singuri si izolindu-se de oameni ..
  . Eu nu pot sti care-i cea mai rea singuratate pentru ca n-am trait-o decat pe cea intr-o relatie fiind ... Ce pot sa spun despre aceasta ??? Hmmmm ! Mda !!! Este mistuitoare, macinatoare si distructiva ... De ce ??? Pentru ca ai o singuratate in care nu te poti retrage in tine insati, in care nu poti gasi aceea oaza de liniste in care sa te lasi scufundata ... in care, chiar daca nu participa nimeni efectiv la creerea unui confort psihic pe care ti-l da relationarea, depinzi foarte mult de celalalt in plan material ...
Acum sunt singura ... si este o singuratate rareori perturbata de tristete ... De ce ??? Poate pentru ca-mi umplu timpul si-mi traiesc viata in felul in care ma simt eu bine fara sa ma simt singura, singura fiind de fapt ... Ma distreaza ideea asta pentru ca in acest moment, supa fierbe pe foc, pipotelele si inimioarele asteapta cumintele sa fie facute ciulama, friptura emana un miros apetisant din cuptor ... casa se cere curatata ... iar eu filozofez cu calculatorul fara sa am vreo angoasa ca va veni cineva sa ma traga la raspundere ca nu am facut mancare si nu am facut curat ... Ca ”Tara piere si baba se piaptana !” (recte eu) ... Mama si ce bine-mi este :)))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu